Un tânăr din Hănțești, depistat după ce a furat unei fete banii şi telefonul mobil

Joi seară, în jurul orei 22.30, o tânără de 24 de ani, din Suceava, a dat să urce într-un autobuz când s-a trezit că cineva îi smulge din mână telefonul şi cei aproximativ 100 de lei pe care îi ţinea în husa aparatului. N-a apucat să-l vadă bine pe prădător, că acesta deja fugise…

Poliţiştii l-au depistat însă, destul de repede, în aceeaşi seară, fiind vorba despre un tânăr de 23 de ani, din Hănțești. Se descotorosise de telefon şi cheltuise din bani; dar mai avea 63 de lei.

Oamenii legii au găsit totuşi şi telefonul fetei, într-un gard viu de pe strada Vişinilor din cartierul Zamca, acolo unde îl aruncase hoţul.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, dosar ce va fi soluţionat procedural, a comunicat Poliţia Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI