Judecători din Germania, Spania şi Italia vin la Suceava

> Ei vor asista la audieri şi şedinţe de judecată       

 Un grup de magistraţi din Germania, Spania şi Italia va participa, în perioada 26-­30 septembrie, la Curtea de Apel Suceava, la un stagiu în cadrul unui program coordonat de Reţeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN).

Delegaţia judecătorilor străini va fi compusa din Peter Wahl, Holger Lubig, Klaus Schuster şi Manuela Teubel din Germania, Florencio Rodriguez Ruiz, Belen Rodriguez Buendia, Tamara Martinez Esteban, Marcos Melendi Lopez şi Zigor Oyarbide de la Torre din Spania, iar din Italia va participa Luisa Zicari.

Programul stagiului presupune prezentarea modului de organizare a sistemului judiciar român, participarea invitaţilor la mai multe audieri şi şedinţe de judecată şi prezentarea unor instanţe de grade diferite din raza Curţii de Apel Suceava, a transmis Biroul de informare şi relaţii publice al Curţii de Apel Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI