Surprinşi la furat de fiul proprietarului gospodăriei

> Acesta a fost luat la bătaie de hoţi, care au reuşit apoi să fugă

Surprinşi pe când vroiau să fure dintr-o gospodărie particulară, autorii au reuşit să scape după ce l-au luat la bătaie pe cel care îi prinsese în flagrant. Au scăpat, dar numai pentru moment, căci nu a durat mult până când să fie dibuiţi de oamenii legii. Întâmplarea a avut loc pe parcursul nopţii de duminică spre luni în bătătura unei gospodării particulare situată pe raza comunei Dumbrăveni. Atunci, doi spărgători puseseră ochii pe un utilaj electric aflat într-o anexă a locuinţei, doar că în timpul furtului hoţii au fost surprinşi de fiul proprietarului. Vizitatorii nepoftiţi nu au stat prea mult pe gânduri şi după ce au tăbărât pe tânăr cu pumnii şi picioarele au luat-o apoi la fugă pierzându-se în întuneric. Cele întâmplate au fost aduse şi la cunoştinţa poliţiştilor din localitate care au demarat imediat cercetările pentru identificarea celor vinovaţi, iar acest lucru s-a reuşit pe parcursul zilei de miercuri.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, oamenii legii au probat activitatea infracţională a celor doi suspecţi, identificaţi ca fiind doi tineri de 20 şi, respectiv, 21 de ani, ambii din comuna Dumbrăveni, care au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarceraţi în arestul IPJ Suceava. Cercetările continuă faţă de cei doi suspecţi în vederea probării întregii activităţi infracţionale, ei fiind bănuiţi de comiterea şi a altor infracţiuni contra patrimoniului, comise tot pe raza comunei Dumbrăveni, şi astfel tinerii urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de sesizare a instanţei de judecată, în vederea arestării preventive.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI