Un şofer de 25 de ani, beat, a provocat un accident în Rădăuţi, în care a fost rănită o femeie

 Marţi, aproape de ora 17, pe Calea Bucovinei, la intersecţia cu str. Bogdan Vodă din municipiul Rădăuţi, un tânăr de 25 de ani, din Milişăuţi, nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz condus regulamentar şi l-a lovit cu maşina pe care o conducea.

După ce poliţiştii au sosit la faţa locului, au constatat repede de ce tânărul din Milişăuţi „aburise” normele rutiere. Omul era beat, etilotestul stabilind o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 1,05 mg/l.

Din impact, o femeie de 50 de ani, din Milişăuţi, pasageră în microbuz, a fost accidentată.

Pentru şoferul vinovat de accident urmează o perioadă deloc plăcută. El a rămas fără permis şi va răspunde penal pentru conducere în stare de ebrietate şi vătămare corporală.

 Încă doi şoferi cu alcoolemii mari şi un şofer fără permis cu dosare penale

Poliţiştii suceveni au încheiat marţi încă două dosare penale în care protagoniştii au fost şoferi care au condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Şi nu băuseră puţin înainte de a porni cu maşinile la drum.

Un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului a oprit marţi dimineaţă, pentru control, pe bulevardul Bucovina din localitate, autoutilitara condusă de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Suceava. Acesta emana halenă alcoolică, iar rezultatul testării a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 13.45, a fost identificat pe raza comunei Vereşti un bărbat de 36 de ani, din localitate, care, conducând beat, nu a mai putut stăpâni volanul şi a ajuns cu maşina în şanţ. Etilotestul a arătat în cazul lui 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi şoferi au colaborat şi la recoltarea, la spital, a probelor biologice, ale căror rezultate vor fi „piesele” de bază în dosarele penale deschise de poliţişti.

În aceeaşi zi, în jurul orei 21, pe raza localităţii Putna, a fost oprit în trafic un autoturism condus de un localnic de 40 de ani.

Şi acesta va fi cercetat penal, pentru că se afla la volanul unei maşini fără să fi avut vreodată permis de conducere.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI