Campania „Bucurii pentru 100 de copii !”

Motto: Donează o jucărie pentru a dota o grădiniţă!

Consilierii locali PSD, împreună cu Organizaţia Municipală PSD Suceava, realizează o campanie de strângere de jucării care se desfăşoară la sediul PSD din strada Meseriaşilor, nr. 2.

Pentru ca acest proiect să poată deveni realitate, iniţiatorii campaniei fac apel la toţi membrii PSD care pot contribui cu o jucărie cât de mică, pentru a aduce o bucurie celor 100 de copii de la cele doua grădiniţe afiliate Şcolii Generale Nr. 6 din cartierul Burdujeni.

Cu siguranţă, fiecare are acasă un ursuleţ din pluş, o maşinuţă, un puzzle sau o carte de colorat care ne-au bucurat copilăria noastră sau a copiilor noştri.

Trăind în prezent, de aceste lucruşoare ne leagă doar amintiri plăcute.

Depăşind aceste bariere ale timpului, printr-un gest de dărnicie, aceste jucării sau cărţi ar putea bucura alţi ochişori şi alte mânuţe curioase.

Bucuria celor mici stă, astfel, în mâinile noastre, ale celor care, printr-un simplu gest de omenie, ar putea aduce „surprizele” în grădiniţele unde banii nu au ajuns şi pentru aceste simboluri ale copilărie.

Pentru a fi de folos donaţia, este bine ca jucăriile să fie în stare bună de funcţionare şi curate. Jucăria ar putea ajunge chiar la grădiniţa copilului tău! (IULIA FUIOR, secretar al Organizaţiei Municipale PSD Suceava)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI