Pentru ca poliţiştii să-l poată legitima şi să-i verifice alcoolemia

Un şofer băut şi agresiv a fost încătuşat

O patrulă de la Poliţia Burdujeni a avut parte de ceva acţiune pentru a putea purta un dialog cu un şofer oprit în trafic.

În noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 1, poliţiştii au oprit maşina condusă de acesta la intersecţia străzii Tineretului cu strada Păcii. În maşină se aflau doi tineri, dar cel de la volan a refuzat vehement să se legitimeze. Pe când poliţiştii insistau să-şi facă treaba, şoferul a devenit agresiv şi gata să plece de pe loc cu maşina, astfel că a fost imobilizat şi încătuşat.

Doar în această postură, şoferul a putut fi identificat – un tânăr de 25 de ani din municipiul Suceava. În timpul derulării întregii întâmplări, pasagerul, identificat mai târziu ca fiind un bărbat de 28 de ani, din Comăneşti, a deschis portiera şi a fugit.

Tânărul ajuns în cătuşe o făcea pe nebunul pentru că îşi conducea maşina beat…

Un echipaj rutier a procedat ulterior la testarea lui, aparatul etilotest indicând 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele suceveanului de 25 de ani a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI