1,23 la mie, alcoolemia unui şofer oprit iniţial pentru că nu purta centură

Era aproape miezul nopţii de 17 spre 18 noiembrie când poliţiştii rutieri au oprit pentru control, pe strada Dornelor din municipiul Vatra Dornei, o maşină al cărei şofer nu purta centura de siguranţă. „Ceasul rău, pisica neagră” şi-o fi spus conducătorul auto, care nu încălcase doar o singură normă din Codul rutier…

Poliţiştii au observat repede că şoferul, un bărbat de 37 de ani, din comuna Poiana Stampei, era şi foarte beat, motiv pentru care a fost testat cu etilotestul. Aparatul a indicat o concentraţie alcoolică „respectabilă”, de 1,23 mg/l în aerul expirat, după care, la spital, bărbatului i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI