PSD Suceava a încercat schimbarea viceprimarului PNL al Sucevei, Lucian Harşovschi, prin instanţă

> Tribunalul a respins cererea

PSD Suceava a încercat schimbarea din funcţie a viceprimarului PNL al municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, prin instanţă.

PSD a deschis din august o acţiune în instanţă prin care încearcă să anuleze hotărârea din ianuarie, prin care fostul viceprimar PSD Gavril Vîrvara a fost înlocuit în funcţia de viceprimar cu Lucian Harşovschi, ales din partea PNL.

Procesul se judecă la Tribunalul Botoşani care a respins, miercuri, ca nefondată, cererea de suspendare a executării HCL Suceava nr. 2/16.01.2015 şi nr. 3/16.01.2015.

Decizia poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava.

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, declara în ianuarie că organizaţia PSD nu consideră că hotărârea Consiliului Local Suceava de înlocuire a viceprimarului PSD Gavril Vîrvara a fost legal adoptată şi că o va ataca în instanţă. El a spus că hotărârea de înlocuire a lui Vîrvara e împotriva cetăţenilor, apreciind că în urma alegerilor din 2012 a fost dat un vot şi că acela trebuie respectat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI