Nicole Scherzinger, fosta iubită a lui Lewis Hamilton, se consolează în braţele lui Ed Sheeran

Ed SheeranNicole Scherzinger, fosta iubită a pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton, ar fi găsit o nouă dragoste în braţele cântăreţului Ed Sheeran, cu 13 ani mai tânăr decât ea, relatează ziarul ABC. Nicole Scherzinger, 37 de ani, ar fi găsit consolare în muzica lui Ed Sheeran, 24 de ani, pentru a trece peste despărţirea de Hamilton. Cei doi erau de mult timp prieteni, dar în ultimele luni, spun apropiaţii, prietenia lor ar fi mers mult mai departe, asigură ziarul britanic The Sun. Potrivit ziarului britanic , exuberanta cântăreaţă şi dansatoare a fost distrusă după ruptura din februarie de pilotul britanic, astfel încât a început să asculte cântecele lui Ed Sheeran. Cei doi au ajuns să se întâlnească şi să devină apoi buni prieteni. „În ce-l priveşte pe el, se află în primele faze ale întâlnirilor în care s-au arătat deschişi cu prietenii şi colegii. Nu s-au putut dezvolta mai mult de această fază, dar cu siguranţă sunt foarte aproape”, a declarat ziarului britanic un prieten al artistului.

Amândoi au postat câteva poze împreună pe reţelele de socializare, dar nimic care să meargă mai departe de apropierea dintre doi colegi, a declarat sursa. Pe de altă parte, un reprezentant al artistului a negat în ziarul The Sun că relaţia dintre Sheeran şi Scherzinger ar fi romantică şi a refuzat să comenteze.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI