A tăiat ilegal 192 de arbori

Agenţii Postului de poliţie Pojorâta, împreună cu lucrători din cadrul Comisariatului de Regim Silvic şi Cinegetic Suceava, un reprezentant al Ocolului Silvic Pojorâta şi nepotul unui proprietar de pădure decedat, au efectuat marţi, 21 iulie, verificări într-o pădure, pe raza localităţii. Existau suspiciuni că pădurea era exploatată fără drept un bărbat de 53 ani, din comuna Pojorâta.

Suspiciunile s-au confirmat repede, fiind identificate în pădure 196 cioate ce provin de la arbori de esenţă răşinoase, ce nu erau marcate cu amprentă silvică, deci tăiaţi şi exploataţi ilegal.

 Poliţiştii au procedat la întocmirea unui dosar de cercetare penală faţă de bărbatul de 53 de ani, pentru tăiere ilegală şi furt de arbori, urmând ca reprezentanţii Comisariatului de Regim Silvic şi Cinegetic Suceava să stabilească volumul şi valoarea arborilor tăiaţi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI