Două femei rănite într-un accident provocat de şoferul unui autotren

Două femei au devenit duminică victimele unui accident de circulaţie, maşina în care se aflau fiind lovită din spate de un autotren condus de un bulgar. Potrivit datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.40, în afara localităţii Grăniceşti, la intersecţia drumului E 85 cu DN 2H. Atunci, o femeie de 59 de ani, din municipiul Suceava, conducând autoturismul proprietate, a oprit pentru a acorda prioritate autovehiculelor care circulau pe drumul principal şi pentru a putea vira la stânga. În timp ce staţiona, a fost lovită violent din spate de un TIR condus de un cetăţean bulgar de 58 de ani. A rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a pasagerei sale, o femeie de 30 de ani, de asemenea suceveancă. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Tot duminică, dar în jurul orei 17.30, un accident rutier a fost înregistrat pe raza localităţii Botoşana. Vinovat de producerea lui este un tânăr de 25 de ani, din oraşul Cajvana, care, conducând un autoturism pe DJ 178A, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu un drum comunal neclasificat, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare spre stânga şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus din aceeaşi direcţie de un tânăr de 19 ani, din municipiul Suceava, angajat în depăşirea sa. Şi cei doi tineri şoferi au fost testaţi la faţa locului cu aparatul etilotest, rezultatele arătând că niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI