Partidul Verde Suceava condamnă modul barbar în care s-au tăiat arborii din parcul din Fălticeni

Partidul Verde Suceava, condamnă modalitatea barbară prin care s-au tăiat arborii din parcul situat pe strada Maior Ioan, din municipiul Fălticeni, se arată într-un comunicat al formaţiunii.

„Cu alte cuvinte, un parc frumos, unde locuitorii acestui mic orăşel se plimbau, a fost distrus de nişte personaje fără conştiinţă şi cultură. Nu putem să credem că cineva, cu de la sine putere, a mutilat un parc. Nu poţi porni o drujbă fără să faci un zgomot, darămite să tai arbori, copăcei, care îţi ia ceva timp, şi nimeni să nu intervină. Cineva ştia, dar acuma tace”, se arată în comunicat.

Preşedintele PC Suceava, Dan Acibotăriţă, susţine că din punctul de vedere al verzilor suceveni, municipiile şi oraşele sucevene au puţin spaţiu verde, iar pe an ce trece acesta se transformă în case, blocuri, magazine, mai bine spus în betoane, fără ca cineva să se gândească că, în viitorul apropiat, copiii noştri rămân fără spaţii de joacă sau locuri de promenadă şi relaxare.

„Noi, verzii suceveni, sperăm ca autorităţile statului, cei de la Poliţia din Fălticeni, împreună cu Garda de Mediu Suceava şi ITRSV, să facă lumină în acest caz, iar vinovaţii să fie pedepsiţi. Dacă în acest caz nu se vor lua măsuri, pe viitor ne putem aştepta că cineva va tăia arborii şi din parcurile din Vatra Dornei, Gura Humorului, Suceava, cu alte cuvinte se va instala puţin haos”, se mai arată în comunicat.

Totodată, Partidul Verde Suceava, atrage atenţia asupra faptului că în România ochii unor oameni bogaţi sunt îndreptaţi spre spaţiile verzi, unde aceştia vor să construiască locuinţe sau supermarketuri. „Acest lucru, combinat cu şpaga care se îndreaptă spre zona politică, face ca minunatele locuri de relaxare să dispară anual din patrimoniul nostru, al oamenilor simpli şi oneşti”, se mai susţine în comunicat. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI