Și-a parcat mașina în fața blocului, dar a găsit-o dimineață fără roți

> Este vorba despre un botoșănean de 32 de ani care locuiește pe raza municipiului Suceava > Incidentul s-a petrecut noaptea, pe când tânărul dormea liniștit
 

A ajuns acasă cu bine după drumurile pe care le-a avut de făcut peste zi, a parcat autoturismul din dotare în fața blocului în care locuiește și s-a dus liniștit la odihna bine meritată crezând că autovehiculul este în siguranță în fața imobilului. Doar că nu a fost așa. Este povestea unui tânăr botoșănean, petrecută pe parcursul weekendului trecut. Victima are vârsta de 32 de ani și chiar dacă este din județul vecin își are locuința pe raza municipiului Suceava, unde își desfășoară și activitatea legată de locul de muncă. Vineri seara omul s-a întors acasă și a parcat autoturismul din dotare în apropierea blocului în care locuiește și a mers liniștit în casă știind mașina în siguranță. Din păcate nu a fost așa deoarece persoane rămase deocamdată necunoscute au pus ochii pe roțile acesteia și nu au stat prea mult pe gânduri până să le sustragă. Omul a descoperit cele întâmplate de-abia a doua zi dimineață, când a găsit autovehiculul pe butuci și fără două din cele patru roți. Cercetările efectuate de polițiștii chemați în ajutor au stabilit că autorii furtului au fost interesați doar de roți, deoarece “portierele nu prezentau urme de forțare, iar sistemele de închidere și asigurare funcționau normal”. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului, în valoare de circa 1.100 lei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI