Agapă stropită cu alcool, dar terminată cu lovituri de cuțit

> Cearta a început după mai multe pahare cu licori bahice > Unul dintre participanți a ajuns pe mâna medicilor după ce a fost lovit cu un cuțit
 

O minipetrecere organizată la o locuință particulară de pe raza comunei Ciprian Porumbescu s-a terminat cu o ceartă de proporții, cu lovituri de cuțit și intervenția polițiștilor. Din datele obținute de la Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava totul s-a petrecut după ce un tânăr de 28 de ani din localitatea Șcheia, județul Suceava, a mers sâmbătă noaptea în vizită la o cunoștință din comuna Ciprian Porumbescu, însoțit fiind de concubina acestuia. Mini-petrecerea și bucuria întâlnirii au început să fie stropite cu licori bahice în jurul orei 23:00 și totul a decurs plăcut până aproape de 02:00 dimineața când între vizitator și gazdă a izbucnit o ceartă care s-a transformat în scurt timp într-un scandal monstruos în care se împărțeau palme și pumni. Zgomotele produse au fost auzite și de un vecin de 23 de ani, rudă din câte se pare cu gazda, care a încercat să aplaneze conflictul, astfel că a intrat în curtea transformată în ring de box și s-a băgat între combatanți, dar „nu a reușit să-i calmeze”. Mai mult, deranjat de intervenție, vizitatorul i-a aplicat și vecinului un pumn, moment în care cel lovit a scos un cuțit și l-a lovit cu acesta pe atacator. După întâmplare, la fața locului a fost solicitată prezența unui echipaj de poliție, dar și a unei ambulanțe care a preluat tânărul lovit cu arma albă și l-a transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Oamenii legii au întocmit și ei un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe ce urmează a fi soluționat procedural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI