Atletism, Campionatele Naționale de Cros

Patru medalii pentru sportivii de la CSM Suceava

Campionatele Naționale de Cros care s-au disputat la finele săptămânii trecute, la Băile Felix, au adus din nou în prim-plan atleții de la CSM Suceava.
 

Sportivii suceveni au reușit să-și treacă în cont patru medalii. Echipa masculină a CSM Suceava s-a clasat pe locul secund la categoria tineret. Din formația suceveană au făcut parte sportivii: Dan Mîrșidan, Ștefan Libotean, Paul Coman, Ștefan Dorneanu și Silviu Marmeliuc. Primii patru sportivi sunt pregătiți de Silviu Casandra, iar al cincilea de Radu Mihalescu. De menționat faptul că Ștefan Dorneanu este la prima participare la o competiție de anvergură, în timp ce Silviu Marmeliuc a obținut baremul de calificare pentru Campionatul European de Cros. Cea de-a doua medalie a delegației sucevene a fost adusă de Andreea Doroftei, care a luat argint în proba junioarelor II. Sportiva de la CSM Suceava este antrenată de Erzilia Țîmpău. Celelalte două medalii pentru CSM Suceava au fost obținute în probele pe echipe de formația feminină a clubului. Echipa suceveană s-a clasat pe locul al II-lea la junioare II și pe locul al III-lea la junioare I. Din echipa suceveană au făcut parte sportivele: Andreea Doroftei, Roberta Doboș, Cornelia Nisioi, Paula Văleanu și Diana Angelescu. Primele trei atlete sunt pregătite de Erzilia Țîmpău, iar ultimele două de Radu Mihalescu. Antrenorii și sportivii suceveni mulțumesc Primăriei, Consiliului Local Suceava și Clubului Sportiv Municipal pentru posibilitatea de a participa la Campionatele Naționale de Cros.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI