Înfrângeri neașteptate pentru echipa LPS Suceava în cel de-al treilea turneu oficial

Liderul la zi al Seriei A a campionatului național de handbal masculin pentru juniori II, LPS Suceava, a avut un al treilea turneu oficial mult sub așteptări. Gruparea suceveană a avut câțiva jucători accidentați serios și s-a considerat oarecum în vacanță mai devreme.
 

„Am venit de la cel de-al treilea turneu de juniori II disputat la Roman cu un gust mai mult decât amar. Nu am reușit să ne impunem în fața celor pe care până acum, în turneele precedente, i-am surclasat. Unele interese de grup sunt mai presus de orice. Este mare păcat că cei puși să aplice regulamentul de joc în teren sunt mai mult interesați de a stabilii ierarhii și clasamente. Pe lângă cele două înfrângeri la limită, hotărâte de arbitraj, ne-am ales și cu două accidentări grave, fracturi de claviculă (Plugariu Bogdan și Chirilă Relu), care îi vor ține departe de terenul de joc pe cei doi o perioadă mare de timp. Mă bucur că băieții s-au recules și au făcut un joc bun cu LPS Iași, salvând oarecum situația. Le dorim la finele acestui an tuturor iubitorilor de handbal sărbători fericite și un an nou cu bucurii!”, a declarat profesorul Petru Brândușe. Rezultate consemnate în cel de-al treilea turneu oficial al seriei A, turneu ce a avut loc la Roman: LPS Suceava – LPS Roman 19-20 (10-12) LPS Suceava – LPS Vaslui 17-19 (9-11) LPS Suceava – LPS Botoșani 29-18 (13-9) LPS Suceava – LPS Iași 24-19 (11-9)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI