Angajatori suceveni, într-un proiect-pilot de îmbunătățirea stării de securitate și sănătate în muncă

Șaisprezece angajatori suceveni, din diferite domenii de activitate cu riscuri specifice, au fost solicitați să facă parte dintr-un proiect-pilot care urmărește îmbunătățirea stării de securitate și sănătate în muncă în rândul întreprinderilor mici și mijlocii, informează inspectorul-șef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, Dorin Mihăilă.
 

„Întreprinderile selectate au fost informate, îndrumate, monitorizate și controlate în vederea eliminării deficiențelor identificate de către inspectorii de muncă, precum și în scopul îmbunătățirii stării de securitate și sănătate în muncă” arată Mihăilă. Șeful Serviciului „Sănătate și securitate în muncă” al ITM Suceava precizează că, în acest sens, vor fi derulate activități de informare, conștientizare, monitorizare și control privind respectarea prevederilor legale referitoare la legislația de securitate și sănătate în muncă. Evaluarea finală a întreprinderilor cuprinse în programul-pilot se va produce până la finele anului 2013, urmând a se stabili dacă acestea se pot constitui în exemple de bune practici pentru celelalte unități. „În principal, obiectivul acțiunii este îmbunătățirea stării de securitate și sănătate în muncă în întreprinderile mici și mijlocii de pe teritoriul județului Suceava. Astfel, pe parcurs, inspectorii de muncă vor promova rezultatele obținute ca exemple de bune practici pentru ceilalți agenți economici din această categorie” a conchis inspectorul-șef adjunct al ITM Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI