La campionatele naționale pentru copii 11-13 ani

Nouă medalii pentru înotătorii de la CSȘ 3 Suceava

Pe parcursul săptămânii trecute, echipa CSȘ 3 Suceava a participat cu un lot de 13 sportivi la campionatul național de înot pentru copii cu vârste între 11-13 ani, competiție ce s-a desfășurat la Brăila. La startul concursului s-au aliniat 470 de sportive, 163 de fete și 307 băieți, de la 59 de cluburi.
 

Din lotul CSȘ 3 Suceava au făcut parte: Ștefan Catargiu, Alexandru Bodnar, Călin Sta-fie, Antonia Nițu, Paul Rebenciuc, Alexandru Mateiciuc, Ana Blănaru, Maria Ilieș, Sebastian Croitor, Șerban Cotos, Victor Macovei, Ștefan Ropan. Sucevenii s-au descurcat admirabil la aceste campionate naționale reușind să urce de opt ori pe podiumul de premiere. Performera delegației sucevene a fost Antonia Nițu, care a câștigat probele de 100 și 200 metri bras, s-a clasat a doua la 200 metri mixt și pe locul III în probele de 50 și 400 metri liber. Foarte bine s-a comportat și Sebastian Croitor care a obținut o medalie de argint în proba de 100 metri liber și una de bronz în proba de 50 metri liber. Ștafeta de băieți 11 ani, în componența Sebastian Croitor, Șerban Cotos, Victor Macovei și Ștefan Ropan, a ocupat locul secund în probele de 4×50 liber și 4 x 50 mixt . Foarte aproape de podiumul de premiere, locurile 4-8, au fost și Călin Stafie, Ștefan Catargiu și Șerban Cotos. Anterior campionatelor naționale de natație de la Brăila, înotătorii suceveni au participat la Bacău la ediția a III-a a Cupei „Arena” pentru copii de 6-10 ani. CSȘ 3 Suceava a participat la concurs cu 5 sportivi: Ioana Năstacă, Maria Catargiu – 10 ani, Iasmyne Zvorișteanu și Ionuț Socoliuc – 9 ani și Mario Diaconescu – 8 ani. Micii înotători suceveni au obținut două locuri I prin Ioana Năstacăn, probele de 50 liber și 50 fluture, două locuri I și două locuri III prin Iasmyne Zvorișteanu în probele de 50 liber, 50 fluture, 50 spate și 50 bras. Iasmyne Zvorișteanu a obținut și Cupa „Arena” la categoria de vârstă fete 9 ani, fiind desemnată cea mai bună sportivă a competiției la această categorie. “Mă bucură performanțele realizate de sportivii noștri la campionatele naționale de la Brăila și sper să urcăm pe podiumul de premiere la următoarea competiție care va avea loc săptămâna viitoare. CSȘ 3 Suceava va participa în perioada 15-21 iulie la campionatul național de juniori II la București. Din lotul clubului nostru vor face parte 10 sportivi: Teodor Marchitan, Mircea Nistor, Claudiu Timofte, Ionuț Onesim, Tudor Maxim, Diana Lissov, Andreea Druță, Ruxandra Savina, Alexandra Ilieș și Sabina Boberschi”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI