În compania echipei Stejarul Buzău

CSM Bucovina Suceava vrea să facă un joc bun

> Meciul din etapa a X-a dintre CSM Bucovina Suceava și Stejarul Buzău va avea loc azi, pe Stadionul „Unirea”, de la ora 10
 

CSM Bucovina Suceava va juca azi, de la ora 10, pe Stadionul „Unirea” contra formației Stejarul Buzău într-un meci contând pentru etapa a X-a a Diviziei Naționale de rugbi. Partida se anunță a fi una extrem de disputată, mai ales dacă ținem cont de faptul că în ultimele sezoane buzoienii i-au învins pe suceveni de fiecare dată și la scoruri destul de drastice. Chiar dacă pornește favorită în partida de azi, gruparea oaspete va avea în față o echipă CSM Bucovina Suceava mult mai combativă și puternică decât altădată. „Întâlnim o echipă bună și motivată care ne-a pus probleme de fiecare dată. Este clar că vom avea un meci dificil, dar sper ca de această dată să ne luăm revanșa. Vom lupta pentru victorie, așa cum am făcut-o de fiecare dată, și sper să avem în continuare sprijinul Consiliului Local și al Primăriei, precum și al Consiliul Județean Suceava și problemele financiare pe care le avem să se rezolve”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad. Din lotul formației sucevene va lipsi doar Ștefancu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI