Delegație suceveană la Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor

Patru elevi suceveni cu funcții reprezentative în Consiliul elevilor și un profesor au participat la Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor, care și-a ales noul lider.
 

Evenimentul s-a desfășurat la Galați, în weekend, din delegația suceveană făcând parte Ionuț Lazarec, președintele CJE Suceava, Loredana Costea (vicepreședinte), Lavinia Ileana (departamentul Avocatul Elevului) și Tudor Găitan, (vicepreședinte). Ei au fost însoțiți de prof. Sofrona Perta de la Colegiul „Andronic Motrescu” din Rădăuți. Alături de cei 200 de elevi reprezentând colegii din toată țara, aflăm că au participat ministrul educației, prof. univ. Remus Pricopie, reprezentanți ai Guvernului și ai autorităților locale. După prezentarea raportului de activitate pentru anul trecut, au avut loc alegeri pentru funcțiile de conducere, dar și dezbateri pentru stabilirea strategiei și direcțiilor de dezvoltare ale Consiliului Național al Elevilor pentru anul 2013. Au fost 3 candidați pentru funcția de președinte al Consiliului Național al Elevilor, fiind aleasă Iulia Miron din Cluj. În perioada următoare, în structurile școlare din care fac parte, elevii care au participat la manifestare, alături de colegii lor, „vor iniția și desfășura activități în conformitate cu direcțiile de dezvoltare organizațională stabilite” a precizat președintele CJE Suceava, Adrian Lazarec.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI