Cătălina Vartic vrea ca pacienții suceveni să se trateze la Suceava

Candidatul UNPR la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Cătălina Vartic, a declarat, ieri, că un punct important al programului său este cel privind sistemul de sănătate din județ care, în prezent, este sub cerințele locuitorilor, mulți dintre suceveni preferând să se trateze la clinici din Iași, Cluj-Napoca, București, Târgu Mureș sau Timișoara.
 

„Pentru creșterea calității vieții locuitorilor din județ, susținem ca, pe lângă investițiile în amenajarea spațiilor medicale și spitalicești, să atragem medici specialiști, mai ales în domeniile deficitare, și să reușim să creștem prestigiul Spitalului Județean Suceava”, a declarat Vartic. Liderul UNPR Suceava a arătat că nu este suficient doar să faci investiții în aparatură medicală și în modernizarea spațiilor din spital. Ea a subliniat că datoria Consiliului Județean Suceava, ca finanțator al Spitalului Județean Suceava, este să determine sprijinirea și promovarea tinerilor medici care sunt în Suceava, astfel încât acești tineri specialiști să ofere o bună reputație spitalului. „Vrem ca pacienții din județul Suceava să nu se mai îndrepte spre clinici din alte județe și am fi bucuroși dacă, prin promovarea tinerilor specialiști, să ajungă și Spitalul Județean să atragă pacienți din alte județe. Vom fi mulțumiți și dacă pacienții vor merge la Spitalul Județean cu încredere că vor fi vindecați și nu cu teama că nu vor mai apuca ziua de mâine”, a mai spus Cătălina Vartic. Ea consideră că doar prin susținerea cadrelor medicale tinere, fie medici sau asistenți medicali, se va ajunge la un act medical de calitate la Spitalul Județean din Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI