Dați-i o șansă Antoniei !

> Și dumneavoastră puteți ca, printr-un apel telefonic, să o sprijiniți pe Antonia Grigoraș din Fălticeni
Antonia Grigoraș din municipiul Fălticeni este studentă în anul I la medicină. Ea suferă de maladia Hodgkin, iar din aprilie 2011 a beneficiat de consultații, chimioterapie, intervenții chirurgicale, transplant autolog, tratament etc. la Clinica Anadolu din Turcia.
 

Toate aceste servicii medicale au costat până acum 126 000 euro. Familia Grigoraș a făcut eforturi foarte mari pentru a achita o parte din această sumă. În prezent suma pe care o mai au de achitat Clinicii Anadolu este de 26 000 euro, iar boala Antoniei trebuie ținută sub control. De aceea, la fiecare trei luni ea are nevoie de încă 2000-3000 euro pentru a merge în Turcia la consultație.  „Șansă Antoniei” este un proiect pe care Asociația „Euroșansa For Life” din Fălticeni îl realizează împreună cu ROMTELECOM pentru o perioadă de 3 luni. ROMTELECOM a pus la dispoziție trei numere de telefon valabile numai în această rețea. Numerele pot fi accesate de abonații ROMTELECOM conectați în centrale telefonice digitale cu SS7. Numerele nu pot fi accesate de la posturile publice și de utilizatori din afara României. Asociația „Euroșansa For Life” face un apel umanitar la toți cei care prețuiesc viața și pe cei care luptă pentru viață! Dăruiți o șansă Antoniei sunând la numerele de telefon rezervate: 0 900 900 402 pentru 2 EURO; 0 900 900 404 pentru 5 EURO; 0 900 900 400 pentru 10 EURO. De asemenea, pot fi donați bani în contul Antoniei: RO47BRDE340SV42882863400 deschis la BRDE Fălticeni, sau în contul Asociației Euroșansa For Life din Fălticeni: RO27RZBR0000060011495086, deschis la Raiffeisen Bank Fălticeni, cu specificația „pentru Antonia Grigoraș”. Mulțumim pe această cale tuturor celor care au fost alături de Antonia și familia ei, celor care au făcut donații prin intermediul Asociației „Euroșansa For Life” din Fălticeni: S.C. Simos S.R.L., S.C. Rogelya S.R.L., S.C. Azim S.R.L., S.C. Botușanu S.R.L., S.C. Farmacia „Tania” S.R.L., S.C. Farmacia „Liana” S.R.L., S.C. Farmacia „Mușețelul” S.R.L., Colegiului Agricol, Colegiului „Nicu Gane”, Grădiniței Speciale – unități din municipiul Fălticeni, persoanelor fizice și voluntarilor asociației noastre. Împreună putem fi alături de Antonia! Să o ajutăm să meargă mai departe! (Președinte, ec. VALEREA CHIVU și coordonator de proiect, prof. MIHAELA SANDU)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI