Un autoturism „în derivă” a lăsat 20 de case din Rădăuți fără curent !

> Șoferul, Petru M., de 33 de ani, era căutat de poliție pentru că dispăruse de la locul accidentului, unde a abandonat și un pasager rănit grav
 

20 de locuințe de pe strada N. Bălcescu, din municipiul Rădăuți, au rămas fără energie electrică după ce un autoturism „în derivă” a distrus un stâlp de iluminat public. Ioan C., de 47 de ani, pasager în mașină, a ajuns la rându-i pe mâna medicilor traumatologi cu o fractură la umărul drept și încă o fractură deschisă la antebrațul de pe aceeași parte. În timp ce de acesta din urmă se ocupau medicii de la Spitalul Municipal Rădăuți, electricienii de la E.ON Moldova reparau stâlpul pentru ca locuințele afectate să primească din nou energie electrică. Polițiștii au avut sarcina să umble după Petru M., de 33 ani, din localitate – șoferul mașinii care a distrus stâlpul și a băgat un om în spital. După accident, acesta a abandonat rănitul și a fugit de la fața locului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI