În stația „Bancă”, din Suceava

Pasager cu mâna dreaptă tăiată, accidentat în autobus

La data 1.06.2011, ora 17, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de Spitalul Județean Suceava despre faptul că un anume Constantin A., de 61 de ani, din localitate, a fost victima unui accident rutier produs în municipiul Suceava.
 

Cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că I. Constantin, de 36 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autobuzul pe strada Ana Ipătescu, ajungând la trecerea de pietoni „Bancă”, a frânat, pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii pe marcajul pietonal, iar la punerea în mișcare, pasagerul Constantin A., pe fondul dizabilității de care suferă (mâna dreaptă tăiată), s-a dezechilibrat și a căzut pe culoarul interior al autobuzului. În urma impactului, victima a suferit leziuni corporale, având diagnosticul de „contuzie toracică”. Necesită pentru vindecare 10-15 zile de îngrijiri medicale și a rămas internat în spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI