A murit încă o legendă a fotbalului sucevean

Mulți dintre iubitorii fotbalului sucevean își aduc aminte cu plăcere de anii în care tribunele Stadionului „Areni” gemeau de spectatori și CSM era o forță în eșalonul secund din România.
 

Din acest motiv nu se poate să fi uitat de cel care a făcut carieră pe postul de fundaș central, Doru Pantelemon. În fiecare echipă există un jucător care trebuie să se sacrifice pentru ceilalți, un jucător pe care, dacă-l simți pe teren în spatele tău, ai un sentiment de siguranță. Acesta a fost Doru Pantelemon, un „băiat” de caracter, cum îl caracterizează colegii săi de echipă. Nu cred că în istoria fotbalului sucevean a fost un cuplu mai sudat de fundași centrali ca Doru Pantelemon și Ovidiu Căldăruș. Și copiii țin minte vorbele de duh ale profesorului Căldăruș care spunea de fiecare dată că „puteam să joc cu papion și cravată, pentru că nicio minge nu trecea de Doru”. Fundașul de fier care i-a avut ca antrenori în perioada 1975-1980 pe Puiu Ionescu și Marin Alexandru, alte nume de legendă în fotbalul sucevean, a fost în tot acest timp un om de bază în echipa CSM Suceava. Și eu l-am cunoscut pe acest bărbat adevărat care întotdeauna îți sărea în ajutor, și în teren, și în afara lui, și regret nespus, așa cum o fac toți cei care l-au cunoscut, trecerea lui la cele veșnice. Dumnezeu să-l ierte!

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI