„Dacă președintele CJ face pe preotul, cine face atunci pe președintele CJ Suceava ?”

 

Liderul liberalilor suceveni, Ștefan Alexandru Băișanu, consideră că președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, este preocupat mai mult de imaginea sa decât de administrație, el referindu-se la faptul că, și anul acesta, de Paști, șeful deliberativului județean va pleca la Ierusalim pentru a aduce sucevenilor Lumina Învierii de la Mormântul Sfânt. „Gheorghe Flutur face acum pe preotul și se va duce la Ierusalim să aducă Lumina Sfântă. Dacă președintele CJ Suceava face pe preotul, cine face atunci pe președintele CJ Suceava?”, s-a întrebat îngrijorat Băișanu.
Flutur a primit binecuvântarea scrisă din partea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, să facă parte din delegația Patriarhiei Române care va merge la Ierusalim după Lumina Harică.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI