Pentru a reduce cheltuielile, în 4 spitale din județ

Ministerul va reduce funcția de director administrativ

 

Ministrul Sănătății, Attila Cseke, a anunțat ieri că vor fi concediați 577 de directori de spital din țară, din cei care ocupă funcții de conducere create suplimentar în unitățile sanitare publice, iar în acest caz și 4 directori administrativi din județ ar putea fi concediați.
La Direcția de Sănătate Publică Suceava nu a ajuns, însă, ieri, nicio hârtie în acest sens. „Analizând documentul de pe site-ul ministerului, din Spitalul Județean Suceava, cele municipale din Fălticeni și Rădăuți și Psihiatrie Siret ar trebui să dispară funcțiile de director administrativ, dar țin să precizez că Direcția de Sănătate Publică Suceava nu a primit nicio hârtie oficială”, a informat, tot ieri, purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, bioing. Adrian Popescu.
Ministerul vrea să reducă cu 28% numărul total de

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI