Și sucevenii merg la alegerile FRF

 

Astăzi, la sediul Federației Române de Fotbal, va avea loc Adunarea Generală care va desemna șeful fotbalului românesc pe următorii 5 ani. La eveniment va lua parte și președintele FC Cetatea, Ciprian Anton, acesta neanunțându-și însă preferințele pentru unul dintre candidați, Mircea Sandu sau Constantin Iacov. De la alegeri nu va lipsi nici președintele Asociației Județene de Fotbal, Aurel Daicu, care de mai multe ori a precizat că „Nașul” este cel mai potrivit pentru a conduce mai departe Federația.
La Adunarea Generală de azi vor mai participa și reprezentanți ai grupărilor de Liga a III-a, Rapid CFR Suceava și CS Gura Humorului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI