CSȘ Deltacons Tulcea și-a trecut în cont doar un set din cele 4 jucate la Suceava

 

„Lanterna roșie” a Seriei Est a Diviziei A2 de volei masculin, CSȘ Deltacons Tulcea, s-a prezentat la Suceava cu o garnitură formată doar din juniori dornici să ajungă la marea performanță. Tinerii sportivi de pe malul Dunării au luat în serios meciul cu elevii antrenorului Victor Pancu și, spre lauda lor, s-au străduit să se ridice la nivelul adversarilor.
Cum voleibaliștii suceveni au tratat ușor primul set al disputei cu tulcenii, aceștia și-au „văzut” de treabă și s-au impus la 24. Voleibaliștii suceveni au condus în următoarele trei seturi ale disputei cu CSȘ Deltacons Tulcea la 10, 18 și 16, o mare parte din punctele oaspeților fiind datorate unor servicii ratate sau unor erori copilărești ale gazdelor.
„Aceste prime două partide oficiale ale anului nu au fost edificatoare pentru noi, ele putând fi considerate ca două antrenamente cu public. Obiectivul nostru este de a ajunge la baraj și apoi în Divizia A1 și va trebui treptat să revenim la un nivel competitiv adevărat. Din această cauză am și menajat o parte dintre jucători, pentru ca aceștia să aibă posibilitatea să se refacă”, a afirmat Victor Pancu.
Pentru gruparea suceveană în disputa cu CSȘ Deltacons Tulcea au evoluat: Sasu, Someșan, Orășanu, Ursachi, Prodan, Bocancea, Soveja și Suson.
CSMU LPS Suceava va disputa azi și mâine în sala „Unirea” restanțele din campionat cu CSȘ CFR Agronomia București.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI