Handbal

Petru Ghervan și Dumitru Bernicu, membri ai Consiliului de Administrație al FRH

 

Luni seară, la sediul Federației Române de Handbal a avut loc Adunarea Generală, în care s-a votat pentru șefia Federației pe următorii 4 ani. Actualul președinte, Cristian Gațu, a fost reales în funcție, el învingându-i pe contracandidații săi Mihai Marinescu și Robert Licu.
Vestea bună pentru suceveni este că Petru Ghervan și Dumitru Bernicu vor face parte din Consiliul de Administrație al FRH în următorul mandat. Petru Ghervan a fost ales cu al doilea număr de voturi după Ștefan Birtalan. “Faptul că am ieșit al doilea după Ștefan Birtalan înseamnă mult pentru mine. Este o dovadă că oamenii apreciază ceea ce s-a făcut la Suceava”, a declarat Petru Ghervan, care intenționează să se ocupe cât mai mult de activitatea la copii și juniori, urmând în acest sens să facă un proiect la nivel local pentru următorii ani.
La Adunarea Generală au votat reprezentanți ai tuturor structurilor sportive afiliate la FRH.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI