Gheorghe Flutur îi reclamă pe constructorii de pe DN 17 la Ministerul Transporturilor

Șeful executivului județean acuză executanții că lucrează cu frâna trasă, venirea iernii fiind de natură să creeze blocaje pe traseul Vama – Câmpulung Moldovenesc
 

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, anunță că îi reclamă pe constructorii de pe DN 17 la Ministerul Transporturilor. Șeful executivului județean susține că, în ultima perioadă, aceștia lucrează cu frâna trasă, mai ales în condițiile în care sezonul rece își intră în drepturi, iar fenomenele meteo aferente pot crea probleme nedorite în trafic. „Voi solicita Ministerului Transporturilor să stea de vorbă cu constructorii și să-i atenționeze în modul cel mai serios”, a declarat dl Flutur. Șeful executivului județean este supărat pe încetineala cu care se desfășoară intervențiile de modernizare pe traseul Vama – Câmpulung Moldovenesc, în zona Prisaca Dornei circulația fiind foarte dificilă. „Se pare că pe constructorii de pe DN 17 i-au lăsat din nou motoarele. Sunt nemulțumit de modul în care se lucrează în zona de munte, pentru că vine iarna și zăpada, care pot crea probleme în trafic. Cer să se lucreze și ziua, și noaptea, pentru a debloca acea porțiune de la Câmpulung Moldovenesc”, a reliefat Gheorghe Flutur.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI