Accidente rutiere pe două roți

Două accidente de circulație rețin atenția dintre cele petrecute marți pe raza județului. Ambele au drept cauză neatenția actanților, este concluzia polițiștilor SPR care au efectuat cercetările la fața locului. În ambele situații, cei accidentați conduceau vehicule pe două roți.

 

> La ora 9.40, pe DJ 208, în orașul Dolhasca, numitul Costică O., de 74 de ani, localnic, în timp ce conducea o bicicletă, fără a se asigura, a virat la stânga pentru a intra în curtea locuinței sale. În spate, însă, circula, regulamentar, se arată în raportul de eveniment, autoturismul condus de Istvan G., de 28 de ani, din orașul Vlăhița, județul Harghita. Impactul nu a putut fi evitat de șofer, biciclistul fiind acroșat de autovehicul. A rezultat, din fericire, doar accidentarea ușoară a bătrânului de 74 de ani.
> La ora 11, pe bulevardul Bucovina din Gura Humorului, Laurențiu L., de 33 de ani, domiciliat în municipiul Brăila (posesor al permisului de conducere, categoria „A”, din anul 2009, și „B”, din anul 1994), în timp ce condu-cea o motocicletă, nu a redus viteza în apropierea trecerii de pietoni, a frânat brusc pentru a evita lovirea cuiva care se angajase în traversare și a pierdut controlul asupra direcției. Din inerție, motocicleta a acroșat bordura scuarului ce separă sensurile de mers, după care s-a răsturnat. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a lui Laurențiu L. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe motocicletă se afla și Iuliana M., în calitate de pasageră, însă ea nu a suferit leziuni esențiale în urma impactului. Din cercetări, s-a stabilit că brăileanul nu purta cască de protecție.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI