Simfonii de primăvară

Peste 1000 de lucrări din întreaga țară au fost trimise pe adresa Grădiniței Speciale Fălticeni, pentru a participa la prima ediție a concursului național, “Simfonii de primăvară”. Concursul a avut ca temă primăvara și Sărbătorile Pascale, la care au trimis lucrări preșcolari, dar și școlari din clasele I-IV.
 

Cu lucrările primite a fost realizată o expoziție care a fost vernisată joi în prezența reprezentanților Consiliului Județean, ai Inspectoratului Școlar, ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, ai Casei Corpului Didactic și ai Primăriei Fălticeni. Din municipiul Fălticeni au trimis lucrări pentru concurs peste 40 de copii preșcolari de la mai multe grădinițe. “Toți participanții la acest concurs au primit diplome și dulciuri, diploma fiind realizată după desenul unui copil. Curiozitatea copiilor prezenți la vernisaj de a-și descoperi lucrarea în expoziție a fost mare. Juriul, format din prof. Oana Hrișcă, de la Universitatea „Ștefan cel Mare”, și prof. Gabrel Baban, a apreciat în mod deosebit numărul mare de lucrări, dar mai ales calitatea acestora” – ne-a spus Violeta Scutaru, unul dintre organizatorii manifestării. Expoziția rămâne deschisă până la sfârșitul anului școlar.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI