Expoziția „Pentru împădurirea pământului, desenează copacul tău preferat”

Participă cu desene 150 de elevi din 7 școli

Asociația Mondială a Constructorilor Esperantiști, sub patronajul Programului Națiunilor Unite pentru Protecția Mediului și a Asociației Universale Esperantiste, împreună cu Primăria Municipiului Suceava, Inspectoratul Școlar Județean Suceava și Asociația Culturală “Lira de Aur” organizează expoziția de artă plastică “Pentru împădurirea pământului, desenează copacul tău preferat”, al cărei vernisaj va fi luni, de la ora 14, la sediul Primăriei Suceava.
 

Expoziția are loc în cadrul unui proiect la care participă peste 150 de elevi de 10-12 ani, din 7 unități școlare. Toate lucrările vor fi premiate cu diplome de participare, dar juriul va alege 25 de lucrări care vor fi cuprinse într-o expoziție itinerantă în Italia, Franța, Polonia, Elveția, Brazilia, SUA și Benin. Cei 25 de elevi vor primi din Franța titluri de proprietari pentru pui de copaci care vor fi plantați prin instituții școlare din Brazilia și Benin. Vor fi acordate premiile I, II, III, precum și premii speciale pentru originalitate, compoziție, idee și tehnică. Va participa la eveniment pentru a asigura o atmosferă cât mai plăcută o formație de muzică de cameră de la Colegiul de Artă, Ionel Bodale care va prezenta videoproiecții în limba esperanto, și alții.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI