Marfă de 32000 de lei, fără acte, găsită de polițiști în garajul unui sucevean

A fost identificat, joi, în trafic Dumitru C., de 29 de ani, din Suceava, cu 72 de pachete de cafea „Amaroy” în mașină, fără acte de proveniență. În garajul suceveanului polițiștii au dat însă de un adevărat depozit de produse alimentare și nealimentare, tot fără documente.
 

Au fost astfel reținute în vederea confiscări: cafea – 1530 pachete, dulciuri – 300 bucăți ciocolate, conserve de pește – 380, detergenți – 16 cutii, 60 recipiente săpun lichid și 100 bucăți calculatoare de buzunar. Valoarea de piață a bunurilor este de 32.000 de lei. După ce i au golit garajul, polițiștii suceveni l-au sancționat pe Dumitru C. conform Legii12-1990 privind transportul mărfurilor fără documente, cercetările continuând pentru aflarea provenienței tuturor produselor confiscate.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI