O izbitură cu mașina în copac și patru oameni au ajuns la spital

Patru persoane au fost implicate marți seară, la Ostra, într-un accident de mașină a cărui cauză polițiștii nu au putut-o încă stabili. Gabriela G., de 35 de ani, conducea după ora 21, un autoturism pe DJ 177 ce trece prin localitate, când, nu se știe încă de ce, a pierdut controlul direcției de mers.
 

Autoturismul a ieșit de pe carosabil și s-a izbit frontal de un copac de pe partea dreaptă a drumului. În mașină se mai aflau încă trei persoane, Georgel G., de 35 de ani, Ionel S., și Anca S. de 37 și respectiv 39 de ani, toți din Ostra. Impactul n-a rămas fără urmări. Toate cele patru persoane au fost transportate de urgență la spital cu două ambulanțe SIAMUD și, după ce au primit îngrijiri la Urgențe, au intrat în responsabilitatea medicilor secțiilor de ortopedie și chirurgie. Conducătoarea auto și cealaltă femeie pasageră în autoturism vor avea cel mai mult de suferit până se vor reface. Gabriela G. și-a fracturat ambele gambe și s-a lovit puternic la piept și abdomen. Anca S. a suferit fracturi la gamba stângă și coapsa dreapta și traumatisme la cap și la față. Bărbații au scăpat mai ușor, fără fracturi, doar cu mai multe contuzii și răni.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI