La început de nou an

Liderul PRM Suceava vrea reconciliere

Sforăriile politice au pricinuit pierderi mari județului Suceava, crede Gheorghe Acatrinei
La debut de nou an politic, șeful organizației județene a Partidului România Mare, Gheorghe Acatrinei, face apel la reconciliere. Domnia sa crede că, în 2007, județul Suceava a pierdut mult sub aspect financiar, cauzele constând tocmai în neînțelegerile și „sforile trase dintr-o parte sau din alta”.
 

„Trebuie să trecem peste aceste orgolii tocmai în interesul județului. Este nevoie de toleranță și dialog, care să se concretizeze în lucruri bune pentru administrațiile locale și cea județeană ”, a spus ex-senatorul Acatrinei. Președintele PRM Suceava a reliefat că formațiunea pe care o conduce este deja pregătită pentru confruntările electorale din 2008 și că va ieși la înaintare cu oameni competenți și profesioniști. „Nu vor avea ce căuta în administrația locală sau în Parlament personaje care ar dori să se vadă alese, dar care nu pot demonstra capacitatea de a duce în mod corespunzător la capăt mandatul încredințat, în beneficiul electoratului”, a explicat Gheorghe Acatrinei, adăugând că, acolo unde va fi cazul, PRM va susține candidații altor partide. În schimb, este de așteptat ca și formațiunile respective să răspundă cu aceeași monedă vizavi de competitorii partidului condus la centru de Corneliu Vadim Tudor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI