Poale de minoră neatinse la poalele Rarăului

O fată de 15 ani din Câmpulung a „visat” că fost violată

Valentin S., de 22 de ani, din Vama, a fost reclamat la Poliție că, în noaptea de 29/30 aprilie, ar fi violat-o pe T.M., de 15 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Plângerea a fost depusă de tatăl minorei, însoțit de aceasta. Fata a povestit polițiștilor că tânărul ar fi amenințat-o cu violența, după care ar fi întreținut raporturi sexuale cu ea, în apropierea unei discoteci din orașul de la poalele Rarăului.
 

Pe 2 mai, după ce au pus în mișcare un întreg aparat judiciar, tatăl s-a prezentat din nou la Poliție pentru a-și retrage plângerea: poalele fetei rămăseseră intacte și că totul nu a fost decât o fabulație a acesteia. Reclamantul a fost amendat conform Legii 61/91.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI