3400 de pachete de țigări de contrabandă, confiscate la Bălcăuți și Siret

Dan M., de 29 de ani, din Suceava, aflat la volanul unui autoturism marca Skoda (înmatriculat cu numere de București), a fost oprit în trafic pe DN 35, în Bălcăuți, de către o patrulă de poliție, formată din lucrători ai posturilor local și cel din Grănicești. În portbagaj, oamenii legii au descoperit 2804 pachete de țigări mărcile Ronson și Saint George, de proveniență ucraineană.
 

Șoferul nu a putut prezenta niciun document justificativ al provenienței mărfii, țigările fiind, în consecință, confiscate. Valoarea lor de piață: 8412 lei. Și la Siret, polițiștii locali au făcut o captură de țigări de contrabandă. Acestea (599 de pachete marca Next, ucrainene) au fost găsite într-o Dacia 1300 condusă de Vasile P., de 20 de ani, din Broscăuți.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI