Consultanță olandeză pentru IMM sucevene

La sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Suceava, coordonatorul programului olandez de cooperare în management, dl Wiet van Bosbeek, a prezentat ieri programul de asistență pe care organizația PUM Netherland Senior Expert – PUM Olanda îl derulează în scopul sprijinirii economiilor din diverse zone și regiuni ale lumii. Prin acest program se acordă asistență și consultanță gratuită firmelor private interesate atât de optimizarea activității curente, cât și de o dezvoltare durabilă de viitor. Întâlnirea a oferit reprezentanților firmelor sucevene prilejul de afla detalii despre program, condițiile de eligibilitate, condițiile derulării unui proiect cu un expert olandez și care ar putea fi acțiunile ulterioare venirii expertului.
 

La evenimentul organizat de CCIA Suceava au participat reprezentanți ai comunității de afaceri locale, care și-au arătat interesul față de perspectivele deschise de acest program. Tot ieri, după prezentarea teoretică, dl Wiet van Vosbeek a vizitat o serie de firme sucevene. „Sperăm ca această manifestare să fie un nou pas în direcția construirii unui dialog permanent, care să genereze o comunicare benefică pentru ambele părți implicate în acest proiect”, a declarat dl Ovidiu Donțu, directorul general al CCIA Suceava. Programul Olandez de Senior Experți – PUM a fost înființat la Haga de către Guvernul Olandez și Federația Angajatorilor din Olanda și este activ în diferite zone ale lumii. Scopul lui este de a îmbunătăți activitatea IMM și a sectorului privat în general, de a dezvolta o economie de piață viabilă, precum și de a încuraja procese de producție curate, care nu dăunează mediului înconjurător. Programul colaborează cu circa 4.000 de senior experți, specialiști în diverse domenii.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI