Doi minori din Rădăuți au comis peste 20 de spargeri de mașini

Încet, încet, spărgătorii de mașini de pe raza județului nostru încep să… cadă. După ce au fost depistați și astâmpărați niște derbedei din Vatra Dornei, care își făceau de cap nu numai pe raza municipiului respectiv, dar și prin alte localități, a venit rândul Rădăuțiului să-și dibuiască hoții. Marți noapte au fost prinși în flagrant delict M. Cătălin Gheorghiță, de 19 ani, din comuna Vicovu de Jos, și minorul P.P.I. din Milișăuți, elev, care dădeau atacul la un autoturism „Opel Kadett”, parcat pe o stradă în municipiul menționat. Indivizii apucaseră să deschidă mașina și se… străduiau să smulgă din locașul său radio-casetofonul.
 

N-au mai apucat să plece cu prada, pentru că au fost reținuți ca să dea explicații. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi fac parte dintr-o bandă mai mare, care, de-a lungul timpului, a creat numeroase necazuri unor proprietari de autoturisme. Deocamdată, polițiștii au reușit să stabilească un „amănunt” ce era de așteptat: din banda de spărgători mai fac parte câțiva minori scăpați de sub supravegherea părinților, care își făcuseră din hoție o profesie. B.A. și M.P., amândoi din Rădăuți, au comis, în perioada 2003 – 2005, nu mai puțin de 20 de furturi ce figurau cu autori necunoscuți. De atâtea fapte și-au adus băieții aminte. Dar nu-i exclus ca, între timp, ei să recunoască și alte năzbâtii, eventual să-i deconspire și pe ceilalți membri ai bandei, prieteni de-ai lor întru hoție.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI