„Noaptea muzeelor 2016”, la Suceava

Cu aproape 7000 de vizitatori, „o reuşită din toate punctele de vedere”

„Noaptea muzeelor”, eveniment organizat şi în muzeele sucevene, sâmbătă, 21 mai, s-a dovedit a fi „o reuşită din toate punctele de vedere”, întrunind aproape 7000 de vizitatori, în cele patru obiective muzeistice din municipiul Suceava. Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Constantin Ursu, a transmis că au fost 6987 de persoane participante la activităţile cuprinse sub genericul „Noaptea muzeelor”, cu 3650 vizitatori la Cetatea de Scaun, 1700 la Muzeul de Ştiinţele Naturii, 965 de persoane la Hanul Domnesc şi 674 la Muzeul Satului Bucovinean.

„Noaptea muzeelor” este un eveniment iniţiat de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa şi aflat, deja, la a XII-a ediţie la nivel internaţional. Evenimentul este patronat de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor (ICOM).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI