Noi curse internaţionale de pe Aeroportul Suceava, şi cu sprijinul celor din diaspora

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, se aşteaptă ca în urma întâlnirilor cu reprezentanţii diasporei în cadrul „Lunii Diasporei” să fie discutate noi curse internaţionale de pe Aeroportul Suceava.

Flutur a spus, în cadrul unei recente conferinţe de presă, că manifestarea „Luna Diasporei”, aflată la a II-a ediţie în acest an, îşi propune întâlniri mai strânse între autorităţile sucevene şi cei din diaspora, dar şi sprijinul unor noi curse internaţionale de pe aeroportul sucevean.

 „Aşteptăm întâlniri mai strânse şi, sper eu, curse internaţionale de pe Salcea şi cu sprijinul lor” a spus Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a explicat în mai multe rânduri că actualele curse internaţionale de pe Aeroportul Suceava au fost posibile şi ca urmare a grupurilor de suceveni din străinătate care s-au organizat şi au transmis solicitări companiilor aeriene pentru astfel de zboruri spre destinaţii europene, în prezent fiind deschise cinci destinaţii în Italia şi una în Marea Britanie.

Mulţi suceveni solicită curse directe spre destinaţii din Spania, dar şi spre Belgia, Germania, Franţa sau Grecia.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI