Luptătorii de la CSM Suceava s-au descurcat admirabil la concursul internaţional Cupa Bucovina

Tinerii luptători de la CSM Suceava s-au descurcat foarte bine la concursul internaţional Cupa Bucovina, competiţie ajunsă la a III-a ediţie. Pe saltelele instalate în sala de sport a municipiului Rădăuţi s-au întrecut luptători din lotul naţional de cadeţi al Suediei, lotul de cadeţi din Grecia, lotul României, sportivi din Republica Moldova şi Ucraina, cât şi sportivi de la cluburile din Satu Mare, Bacău, Piatra Neamţ, Suceava, Botoşani şi Rădăuţi.

CSM Suceava a obţinut la finalul concursului şase medalii. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere au urcat Adrian Agache la categoria 76 kg, Felix Dediu la categoria 35 kg Ioan Balan la categoria 54 kg. Medalii de argint au obţinut Ştefan Balan la categoria 35 kg, Giovani Luca Popovici la categoria 58 kg şi Mihai Căldăraru la categoria 76 de kg.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI