Handbal masculin, Liga Naţională

CSU Suceava vrea să dea „lovitura“ în Banat

 > În ultima etapă a turului, CSU Suceava va juca mâine, de la ora 19, pe terenul formaţiei Poli Timişoara

În ultima etapă a turului Ligii Naţionale de handbal masculin, CSU Suceava va juca mâine, de la ora 19, pe terenul grupării Poli Timişoara. Sucevenii au avut o pauză prelungită care le-a dat ocazia să se refacă după eşecul cu CSM Bucureşti, în timp ce gazdele vin după o înfrângere dură în Slovenia.

Elevii antrenorilor Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei au ocazia să profite de atmosfera din tabăra bănăţeană, „stricată” de eşecul neaşteptat de sever, 19-30 cu RK Ribnica. Pentru universitarii suceveni, după disputa cu Poli Timişoara, urmează un meci şi mai important, sâmbătă, 3 decembrie, pe terenul formaţiei CSM Făgăraş.

Rezultate consemnate în etapa a XIII-a:

Potaissa Turda – Dunărea Călăraşi             34-31

CSM Bucureşti – HC Dobrogea Sud             28-24

Steaua – Dinamo                                      19-22

CSM Făgăraş – HC Adrian Petrea Reşiţa      25-23

CSM Focşani – HC Odorhei                        25-27

CSM Satu Mare – HC Vaslui                           24-25

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI