Rădăuţi

Încă o maşină s-a transformat în scrum

masina-incendiataIncidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 7, fiind vorba despre un autoturism parcat la ieşirea din municipiu către localitatea Dorneşti. Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La sosirea echipajului, maşina se transformase deja într-un bulgăre de foc, fiind cuprinsă de flăcări în totalitate, fără a exista însă pericol de propagare.

Cercetările efectuate după stingerea incendiului au arătat într-o primă fază că autovehiculul s-a transformat în scrum în proporţie de 95% din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI