Un ieşean a lovit cu maşina, pe contrasens, o autoutilitară condusă de un polonez

> Doi oameni au ajuns la spital cu fracturii şi contuzii

Un tânăr de 24 de ani, din localitatea Leţcani, judeţul Iaşi, a provocat duminică dimineaţă un accident rutier, în urma căruia el şi pasagerul său au ajuns la spital cu multiple traumatisme.

Conform informaţiilor furnizate de IPJ Suceava, ieşeanul, la volanul unui autoturism, rula pe DN 17, pe raza localităţii Vama cu o viteză neadaptată unui carosabil umed, şi a pierdut controlul direcţie de mers. Maşina a ajuns pe sensul opus unde a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara cu remorcă, condusă regulamentar de un bărbat de 52 de ani, cetăţean polonez.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto vinovat de producerea accidentului şi a unui bărbat de 39 de ani, pasager în maşina lui, persoane transportate la spital cu ambulanţa, pentru îngrijiri medicale.

Dacă tânărul de 24 de ani a suferit doar un traumatism cranio-facial şi o contuzie la umărul drept, pasagerul său a ajuns la urgenţe cu umărul drept şi femurul piciorului drept fracturate, o rană la faţă şi o contuzie toracică de toată „frumuseţea”.

Poliţiştii s-au convins, după verificări, că niciunul dintre şoferi nu consumase alcool, dosarul penal pe care l-au deschis având în atenţie infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI