Prefectul Harasim, deranjat că a aflat de la presă despre suspendarea cursurilor la o şcoală din Muşeniţa

Prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, s-­a arătat deranjat de faptul că decizia de suspendare a cursurilor la şcoala din Baineţ, comuna Muşeniţa, nu i-­a fost comunicată de autorităţi, el aflând de această situaţie de la presă.

„Dezamăgirea mea este că am aflat de această situaţie de la presă şi nu am fost informat de autorităţi” a spus, ieri, Harasim, arătând că va discuta această situaţie în şedinţa Comitetului de Situaţii de Urgenţă a judeţului.

Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, la şcoala din Baineţ, 84 de elevi, dintre care 18 preşcolari, 29 din ciclul primar şi 37 din ciclul gimnazial, nu au mers luni la programul de învăţământ după ce directorul unităţii şcolare a decis suspendarea cursurilor.

Harasim a spus că 80% dintre elevi ajung la şcoală cu microbuzele şcolare şi că decizia a fost luată în condiţiile în care în zonă viscolul a afectat porţiuni de drum.

Totodată, el a arătat că şi la două şcoli din comuna Suceviţa cursurile au fost suspendate luni, din cauza unei revizii programate a E.ON, dar că în acest caz situaţia fusese anunţată de vineri.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI