O nouă destinaţie de pe Aeroportul Suceava

Wizz Air va anunţa o nouă destinaţie de pe Aeroportul Suceava, după cursele spre Milano (Bergamo) şi Londra (Luton).

Potrivit unui comunicat al companiei aeriene, şeful de comunicare al Wizz Air, Tamara Vallois, alături de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur şi directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuţa, va organiza, joi, o conferinţă de presă în care compania Wizz Air va face un anunţ important pentru operaţiunile sale din Suceava.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, declara recent că autorităţile sucevene poartă discuţii pentru noi destinaţii, între acestea fiind Bruxelles, Barcelona, München sau Paris.

Fostul preşedinte al CJ Suceava, Cătălin Nechifor, arăta în urmă cu două luni că de la 15 septembrie ar fi trebuit să zboare cursa Suceava – Bruxelles, după cum discutase cu operatorul aerian. Nechifor şi-a exprimat atunci surprinderea că nu se inaugurează, din 15 septembrie, prima cursă Suceava – Bruxelles, aşa cum a discutat în perioada în care era preşedinte al CJ Suceava şi a negociat şi cursele spre Londra sau Milano.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI