Accident rutier la Cornu Luncii

> O şoferiţă a intrat în depăşire fără să se asigure, fiind lovită de un autoturism care intrase deja în depăşirea sa

O persoană a fost rănită uşor, iar patru autoturisme au fost avariate la Cornu Lucii, după ce o şoferiţă a încercat să facă o depăşire în timp ce un alt autoturism o depăşea.

Potrivit anchetei poliţiştilor, marţi, la ora 14:41, o tânără de 24 de ani din comuna argeşeană Suseni conducea un autoturism Audi pe DN 2E, din direcţia Gura Humorului către Fălticeni, în afara localităţii Sasca.

Ea s-a angajat în efectuarea manevrei de depăşire fără să se asigure, moment în care a fost acroşată în partea din stânga-spate de un autoturismul VW condus de un bărbat de 45 de ani din oraşul maramureşean Cavnic, angajat deja în depăşirea sa şi având aceeaşi direcţie de deplasare.

În urma impactului, autoturismul Audi a fost proiectat într-un autoturism Lexus şi într-un autoturism Land Rover care se aflau parcate în afara părţii carosabile pe partea stângă, având în vedere direcţia de deplasare Gura Humorului către Fălticeni.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului din VW, care a fost transportat cu ambulanţa SMURD la Spitalul Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu „contuzie coloană cervicală şi contuzie toracică”, fără a rămâne internat.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, urmând să li se recolteze probe biologice de sânge la Spitalul Fălticeni.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea “vătămarea corporală din culpă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI